Семена кукурузы
ВН 6763
ВН 6763

Производитель - ВНИС

ФАО - 320

1 650 грн

за пос. ед.
Тесла
Новинка
Тесла

Производитель - ВНИС

ФАО - 350

1 650 грн

за пос. ед.